5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit kabilinden yoğun renklere saha okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yolculuk yapılmasını katkısızlar.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut değerli gibi sair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın daha büyük görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok yaldırak olmayan yoğun renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi görüntülemek muhtevain bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde boyayabilirsiniz.

Vazıh gri duvar boyalı aile dekorasyonu edinmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Mücella ve rağbet çeken bir gri tonu olan mücella gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu etmenlerin kullanma miktarı kişi idraksı üzerinde vasıtasız güçlü olacağından tasavvur esnasında dikkate hileınması gerekir.

Antrasit antrasit gri dekorasyon rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve zarif bir estetikle donatmanın oflaz bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon düz ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş antrasit duvar boyas ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir denge oluşturur.

Antrasit, birşu denli tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde yepelek bir atmosfer yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ahşap ve metalden bünyelmış mobilyalar yeğleme edin.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat gestaltda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Koyu grinin berk tesirini yumuşçalmak kucakin yararlanabileceğiniz antrasit gri dekorasyon renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz hoş intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, yakınlarına mirsağlığı, mecruhlarımıza evgin şifalar dileriz.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken diğer renklerle ilahî bir ahenk muhtevaerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde mutabakat esenlayabilir.

Report this wiki page